Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'El Patón' moet Messi overtuigen: 'Maar ik heb nog geen contact gehad'

Laatste update:

"Ik heb geen contact gehad met Messi of iemand anders rondom hem. Het plan is wel om naar hem af te reizen om even te babbelen, maar ik hoef hem van niets te overtuigen. We moeten gewoon met elkaar over voetbal praten en beseffen dat spelers gefrustreerd zijn over de verloren finale. Het gaat nu om de werkwijze en niet om andere dingen. Er is weinig tijd. Maar om terug te komen op Messi: als er iets duidelijk is, dan is dat wel dat hij heel goed weet wat hij moet doen op een voetbalveld en welke beslissingen hij moet nemen", aldus Bauza in gesprek met Fox Central.

"We moeten gewoon kijken naar de mogelijkheden hoe hij de selectie kan helpen. Over een positie in het veld voor Messi maak ik mij nog de minste zorgen. Hij heeft namelijk al op veel posities gespeeld en heeft het altijd goed gedaan, is altijd beslissend geweest. Laten we zoeken naar de beste oplossing. Ik ben er optimistisch over. Het plan is dus om naast Messi met nog vier of vijf belangrijke spelers te praten", besluit Bauza, die ook wel El Patón wordt genoemd. Bauza werkte eerder bij San Lorenzo, LDU Quito, Al-Nassr, Colón, Sporting Cristal en CA Rosario.

Meer weten over de (problemen van de) Argentijnse voetbalbond AFA? Lees dan dit verhaal!

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Denk jij dat Lionel Messi terugkeert bij de nationale ploeg?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
11
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
60
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties