Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Yaakoubi en Azarkan doen bizarre stap opzij en boycotten racisme-actie

Laatste update:

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen Excelsior en SC Cambuur (4-1) werd er door spelers van beide clubs een spandoek omhoog gehouden waar de tekst 'OneLove tegen racisme en discriminatie' op stond. El Yaakoubi en Azarkan besloten echter om niet bij de overige twintig spelers te gaan staan en wachtten op de achtergrond tot er begonnen werd met voetballen. El Yaakoubi, de aanvoerder van de Kralingers, liet eerder al weten dat hij de speciale OneLove-aanvoerdersband ook niet zou dragen en wilde dus blijkbaar ook niet een spandoek tegen racisme en discriminatie vasthouden.

Hans Groenendijk, die namens Rijnmond Sport aanwezig was op Woudestein, liet weten dat de clubleiding boos is op de spelers. Daar worden echter geen uitspraken over gedaan, net als dat de spelers niet mogen praten over hun beslissing om de actie niet te steunen. El Yaakoubi en Azarkan mochten na afloop van de wedstrijd niet met de pers praten en dat is een 'relletje op een sportief mooie dag', zo laat de journalist van de regionale omroep optekenen op Twitter.

Daar was Marinus Dijkhuizen het mee eens. In gesprek met ESPN wilde de trainer van Excelsior alleen kort reageren op het voorval, maar noemde hij het wel 'een vervelend smetje' en liet de voormalig spits doorschemeren dat El Yaakoubi en Azarkan niet hadden verteld dat ze niet bij het spandoek zouden gaan staan. "Ik heb deze week geprobeerd om me er zo veel als mogelijk afzijdig van te houden, want ik vind dit eigenlijk iets voor de directie. Van tevoren is alles doorgesproken, maar dan loopt het toch anders. Dat is eerlijk gezegd wel een vervelend smetje op deze wedstrijd."

Eredivisie
Excelsior
4 - 1
SC Cambuur

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties