Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elfrink weet wat 'vooral het issue' is tijdens de gesprekken tussen Bosz en PSV

Laatste update:

Volgens Elfrink verlopen de 'stevige gesprekken' tussen Bosz en de Eindhovenaren voorspoedig. De salariseisen van de trainer vormen geen struikelblok en ook het feit dat hij een aantal mensen wil meenemen voor zijn technische staf is geen probleem. Daarnaast schrijft de clubwatcher dat het met het persoonlijke vertrouwen tussen Marcel Brands, Earnest Stewart en Bosz ook goed zit. Het feit dat laatstgenoemde bepaalde garanties wil over de spelersgroep, is 'vooral het issue'. "Bosz is zeer ambitieus en wil met PSV de titel pakken én de Champions League in, zo klinkt het", aldus Elfrink.

Zo is het bijvoorbeeld nog onzeker waar de toekomst van Xavi Simons ligt. De uitblinker van het afgelopen seizoen eindigde samen met Anastasios Douvikas als topscorer met negentien doelpunten, maar zou in de belangstelling staan van Arsenal en kan middels een speciale clausule in zijn contract ook nog altijd terugkeren bij Paris Saint-Germain. Elfrink is daarnaast van mening dat PSV minimaal een nieuwe tweede keeper, een rechtsback, twee centrale verdedigers, twee middenvelders, een extra spits en een linksbuiten nodig zal hebben. "Daarbij is gerekend met verwachte transfers van bijvoorbeeld Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez, een aantal spelers die PSV zou kunnen doorselecteren (André Ramalho, Phillipp Mwene) en een aantal andere vertrekkers (Jarrad Branthwaite, Fábio Silva, Thorgan Hazard)."

"Bosz zal met de directie van PSV goede afspraken moeten maken over het proces naar een nieuwe selectie en ook rekening moeten houden met de raad van commissarissen van de club. Die houdt de boekhouding bij PSV strak in de gaten en duldt geen enkele geur van onverantwoordelijkheid of zware risico's op een nieuwe scheur in de PSV-broek", vervolgt Elfrink. De clubwatcher van de Eindhovenaren voegt eraan toe dat Bosz momenteel de enige trainer is waarmee PSV spreekt. De ex-trainer van onder meer Ajax, Heracles Almelo en Vitesse werd vorige week nog gezien in het centrum van Eindhoven. Dat bleek achteraf gezien voor een privé-gelegenheid.

Meer nieuws

Geen Ajax: Thiago Almada maakt dankzij boekhoudkundige truc transfer naar Lyon
0
Ruud van Nistelrooij gaat in op aanbieding Man United en wordt assistent-trainer
9
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Oostenrijk en win 20.000!
0
John Heitinga loopt eerste klus als hoofdtrainer sinds vertrek bij Ajax mis
7
Laatste training geeft uitsluitsel over fitheid Trauner voor duel met Oranje
11
VZ Kort: Ruud Vormer zet na achttien seizoenen punt achter spelerscarrière
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties