Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elftal van de Week: Aan opmars begonnen FC Groningen levert twee spelers af

Laatste update:

Het doel wordt deze week verdedigd door Jong AZ-doelman Tristan Kuijsten. De negentienjarige keeper speelde zijn vijfde wedstrijd namens de beloften van AZ en wist zich daarin te onderscheiden met enkele fraaie reddingen. Kuijsten noteerde in totaal zes reddingen en zorgde er mede voor dat Jong AZ een punt overhield aan het uitduel met FC Den Bosch (0-0).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht


Álvaro Marin moet het bij Helmond Sport voornamelijk doen met invalbeurten, maar kreeg in het thuisduel met De Graafschap van trainer Bob Peeters het vertrouwen. Dit betaalde de twintigjarige Spanjaard met verve uit door met twee goals de 0-1 achterstand tegen De Graafschap eigenhandig om te draaien naar een 2-1 zege. Met zijn doelpunten is hij na Johan Voskamp de tweede speler die het presteert om twee goals te maken bij zijn eerste basisplaats namens Helmond.

Roberts Uldrikis was maandagavond van grote waarde voor SC Cambuur. De boomlange Let is na de winterstop op schot en was met twee kopgoals de NAC Breda-defensie te slim af in het met 1-2 gewonnen uitduel. Na de winterstop wist de aanvaller al zes keer het doel te vinden, meer dan iedere andere speler in de Keuken Kampioen Divisie.

De overwinning zorgt ervoor dat Cambuur over NAC heen klimt op de ranglijst en nu de zevende plek in beslag neemt. Uldrikis is de derde speler dit seizoen die met twee kopgoals trefzeker is in een wedstrijd na René Kriwak namens FC Dordrecht op 6 oktober, tegen nota bene Cambuur (5-2), en Jong PSV'er Jesper Uneken in het thuisduel met FC Eindhoven eind oktober (3-4).

Op het middenveld is een plekje ingeruimd voor FC Groningen-middenvelder Laros Duarte. De Kaapverdisch international was zondagmiddag voor het eerst twee keer trefzeker in één wedstrijd (189 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie). Groningen is na een stroeve start van de competitie aan een flinke opmars bezig en won zondag met 0-3 bij Eindhoven. Duarte is dit seizoen gemiddeld eens per 107 minuten trefzeker in de Keuken Kampioen Divisie met vijf goals in 532 minuten.

Het volledige Elftal van de Week:


Tristan Kuijsten (Jong AZ), Leandro Bacuna (FC Groningen), Jan Van den Bergh (NAC Breda), Stan Maas (FC Den Bosch), Julian Kuijpers (TOP Oss), Laros Duarte (FC Groningen), Arthur Allemeersch (TOP Oss), Ringo Meerveld (Willem II), Arjen van der Heide (Roda JC), Roberts Uldrikis (SC Cambuur), Álvaro Marin (Helmond Sport).

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
7
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties