Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elftal van de Week: hattrickheld schiet zichzelf de geschiedenisboeken in

Laatste update:

Het doel wordt deze week verdedigd door Jort Borgmans. De sluitpost van FC Eindhoven hield vrijdagavond zijn doel schoon in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (2-0). Borgmans bewees zijn waarde door alle vier de doelpogingen van de Bredanaars te keren. De VVV'ers Rick Ketting, Simons Janssen, Soulyman Allouch en Levi Smans hebben hun uitverkiezing te danken vanwege een overtuigende zege op Jong FC Utrecht (4-1).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht
Allouch (VVV-Venlo) en Walid Ould-Chikh (Roda JC) staan voor de tweede week op rij in het Elftal van de Week. Allouch was voor het eerst in zijn carrière in 2 opeenvolgende KKD-duels bij 2 doelpunten betrokken (1 goal en 1 assist tegen Jong FC Utrecht deze week, 2 goals tegen FC Emmen vorige week). Ould-Chikh bezorgde Roda met een doelpunt en een assist hoogstpersoonlijk de zege tegen TOP Oss (2-0).

De absolute smaakmaker van de afgelopen speelronde was echter Jayden Addai, goed voor 3 goals tegen Telstar (3-1). Met zijn 18 jaar en 2 dagen is hij de jongste speler met een hattrick in de Keuken Kampioen Divisie sinds Opta deze data verzamelt (2008/09). Opvallend genoeg maakte de aanvaller tot nog toe alle doelpunten voor Jong AZ. Met 5 treffers is hij voorlopig topscorer van de Keuken Kampioen Divisie.

Elftal van de Week: Borgmans (FC Eindhoven); Reith (Roda JC), Ketting (VVV), Dirksen (FC Emmen), Janssen (VVV); Smeets (MVV), Ould-Chikh (Roda JC), Allouch (VVV); Addai (Jong AZ), Smans (VVV), Eddahchouri (Telstar).

Meer nieuws

Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
13
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
5
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
16
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
36
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties