Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Land schaart zich in illuster rijtje met Ihattaren en Babadi

Laatste update:

Afgelopen vrijdag, zondag en maandag werd de achtste speelronde van het seizoen afgewerkt. ADO Den Haag en Willem II leveren, na hun overwinningen op respectievelijk MVV Maastricht en Jong AZ, allebei maar liefst drie spelers.

Meer: 'Feyenoord wil toeslaan en denkt aan coup: Arne Slot sprak met PSV'er'

Het doel wordt deze week verdedigd door Thijs Jansen. De debutant in het doel van De Graafschap wist koploper, en inmiddels periodekampioen, Roda JC van scoren af te houden. Jansen verrichtte maar liefst acht reddingen en hiermee pakten de Superboeren een punt, waardoor ze nu vier wedstrijden op rij ongeslagen zijn in de Keuken Kampioen Divisie. Jansen werd de eerste doelman dit seizoen die acht reddingen verrichtte én de nul hield in een KKD-duel.

Uitgelicht:
ADO en Willem II leveren deze week de meeste spelers: allebei drie. ADO won knap met 0-3 bij MVV. Daryl van Mieghem was met een doelpunt en twee assists de grote man bij de Hagenaren. De laatste ADO-speler met twee assists in een KKD-duel was Ricardo Kishna in april 2022 (tegen VVV-Venlo). Ook Henri Koudossou en Jort van der Sande hebben deze week een plekje in het Elftal van de Week.

Willem II won met 0-2 op bezoek bij Jong AZ en boekte daarmee de eerste uitoverwinning van het seizoen. Erik Schouten en Raffael Behounek vormen daarom deze week het hart van de verdediging en Jesse Bosch heeft, dankzij zijn belangrijke doelpunt, een plekje op het middenveld.

Jong PSV scoorde dit weekend vier keer en wist knap de uitwedstrijd van SC Cambuur te winnen (3-4). Jason van Duiven en Tygo Land scoorden beiden twee keer, wat hen een plaats in het Elftal van de Week oplevert. Alleen Mohamed Ihattaren (17 jaar, 181 dagen) en Isaac Babadi (17 jaar, 250 dagen) scoorden op jongere leeftijd twee keer in een KKD-duel voor Jong PSV dan Tygo Land (17 jaar, 261 dagen).

Elftal van de Week: Thijs Jansen (De Graafschap); Joeri Schroijen (Helmond Sport), Erik Schouten (Willem II), Raffael Behounek (Willem II), Henri Koudossou (ADO Den Haag); Tygo Land (Jong PSV), Jort van der Sande (ADO Den Haag), Jesse Bosch (Willem II); Danzell Gravenberch (Telstar), Jason van Duiven (Jong PSV), Daryl van Mieghem (ADO Den Haag).

Meer nieuws

Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
2
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
91
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
23
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
12
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties