Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Telstar-aanvaller El Kachati krijgt plekje na wereldgoal

Laatste update:

De doelverdediger van dit Elftal van de Week is de Duitser Luca Plogmann. Hij kwam maandagavond met zijn FC Dordrecht in actie op De Herdgang tegen Jong PSV (0-1). De 23-jarige sluitpost wist voor de achtste keer dit seizoen zijn doel schoon te houden ondanks meerdere doelpogingen van de PSV-beloften. Dankzij een doelpunt van Shiloh 't Zand vlak voor tijd keerden de Schapenkoppen terug met drie punten in de tas. Door de overwinning blijft de ploeg knap op de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie staan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht


Youssef El Kachati heeft maandagavond tegen Jong Ajax een goede poging gedaan om mee te doen voor de Puskás Award. De aanvaller van Telstar ontfutselde Ajax-verdediger Nick Verschuren de bal en schoot van maar liefst 47 meter op het doel van keeper Tom de Graaff. Het schot van grote afstand van El Kachati daalde op tijd en vloog in de goal. Zijn doelpunt was het slotakkoord van de wedstrijd die de Witte Leeuwen met 0-3 wisten te winnen. De goal van de Telstar-aanvaller is van de verste afstand dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Met de meeste voorzetten (zeven), gewonnen duels (negen) en drie overtredingen mee had de Jong Ajax-defensie de handen vol aan hem.

VVV-Venlo en FC Eindhoven hielden elkaar vrijdagavond in evenwicht (2-2). De beste speler aan Venlose zijde was Levi Smans. De twintigjarige middenvelder van de Limburgers had met de openingstreffer in de negentiende minuut en de assist op de gelijkmaker in de slotminuut bij beide goals een groot aandeel. Het was de eerste keer dat Smans in één wedstrijd goed was voor een doelpunt en een assist. Daarnaast was de aanvallende middenvelder het vaakst aan de bal in de vijandelijke zestien (acht keer) en had hij de meest succesvolle dribbels voltooid van alle spelers in het geel van VVV (vier keer). Met acht balveroveringen liet Smans tevens zien dat hij het niet schroomt om defensieve arbeid te leveren.

Dat wonderen de wereld nog niet uit zijn liet Maikel Kieftenbeld zien op vrijdagavond. De defensief ingestelde middenvelder van FC Emmen staat niet bepaald bekend om zijn scorend vermogen, maar vrijdagavond was hij met een hard schot van buiten de zestien trefzeker. Mede dankzij zijn openingsgoal werd met 2-0 van SC Cambuur gewonnen. Het was pas de eerste overwinning van de Emmenaren dit kalenderjaar. Voor Kieftenbeld was het de eerste goal in de Keuken Kampioen Divisie sinds 4 april 2010, toen hij scoorde voor Go Ahead Eagles. Verder noteerde Kieftenbeld de meeste gewonnen duels (acht) en geslaagde tackles (drie).

Het volledige Elftal van de Week


Luca Plogmann (FC Dordrecht), Jeffry Fortes (De Graafschap), Armel Bella-Kotchap (Jong PSV), Mees Kreekels (Helmond Sport), Jonathan Mulder (TOP Oss), Maikel Kieftenbeld (FC Emmen), Levi Smans (VVV-Venlo), Aimé Omgba (NAC Breda), Youssef El Kachati (Telstar), Michalis Kosidis (VVV-Venlo), Enrique Peña Zauner (Roda JC).

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
0
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
2
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
24
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties