Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elia: 'Heb nog nooit iemand gezien die zo speelt, Seedorf niet, Sneijder niet'

Laatste update:

"Ik denk zelf dat ik jeugdspelers wel wat kan leren. Als ik nu voetbal zit te kijken, wie kan er nou nog een tegenstander passeren? Dat zie je toch bijna niet meer? Daarom geniet ik zo van Frenkie de Jong", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. Elia ziet dingen bij De Jong die hij doorgaans niet terugvindt bij andere middenvelders.

Meer: Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen

"Hij doet dingen die een linksbuiten doet, maar dan op het middenveld: dribbelen, op tijd voor zijn tegenstander langs snijden, net zo lang die bal aan zijn voeten om op die manier overtalsituaties te creëren", vervolgt de aanvaller van Medipol Basaksehir zijn verhaal. Wat Elia betreft, is De Jong dan ook een 'unieke' speler: "Ik heb nog nooit iemand gezien die zo speelt als Frenkie de Jong. Clarence Seedorf niet, Wesley Sneijder niet, niemand. Ik hoor dat Johan Cruijff het vroeger zo deed, maar hem heb ik nooit live in actie gezien."

De Jong bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de Nations League-wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland en verwacht ondanks de heupklachten waar hij de afgelopen duels van Ajax mee kampte, vrijdag gewoon inzetbaar te zijn tegen les Bleus: "Ik heb veel contact met hem. En hij heeft me verteld dat het geen probleem hoeft te zijn. We zullen hem in de eerste trainingen een beetje beschermen. Zoals we met meer spelers rekening moeten houden", zei bondscoach Ronald Koeman daar onlangs over op een persconferentie.

Denk jij dat Eljero Elia een goede (jeugd)trainer zou zijn?

Meer nieuws

Ajax meldt komst van nieuwe keeper met status van toptalent
0
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
8
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties