Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elia helpt Feyenoord met assist en goal aan punt op zware avond

Laatste update:

Begin december ging Heracles met 3-0 ten onder in De Kuip, maar thuis bood het Feyenoord woensdagavond meer weerstand. Na een kleine tien minuten voorzag Jaroslav Navratil teamgenoot Robin Gosens van een goede pass, maar Gosens kwam een been tekort om er iets zinvols mee te doen. De eerstvolgende aanval had wél succes, toen Navratil een diepe bal zomaar mocht aannemen en de Feyenoord-defensie leek te gokken op buitenspel. Navratil bracht de bal tot bij Gosens en die trapte raak.

Feyenoord liet zich niet van de wijs brengen door de 1-0 en bleef de aanval zoeken. Jens Toornstra probeerde het eens van afstand, maar Bram Castro verwerkte zijn zwabberschot tot hoekschop. Vijf minuten voor rust viel de verdiende 1-1 alsnog, toen Elia na een sterke actie aflegde naar het midden en Kramer direct met links de rechterhoek vond. Hij maakte zo zijn veertiende van dit seizoen (en zijn elfde in een uitwedstrijd) voor Feyenoord. Gesteund door zijn goal joeg Feyenoord op de 1-2, maar alleen Tonny Vilhena was kansrijk en schoot vlak voor het einde van de eerste helft over.

De hoop van de meegereisde fans was dat hun team er na rust weer vol op zou klappen en Heracles pijn zou doen, maar het omgekeerde gebeurde. Waar Feyenoord moeite had te scoren uit de spelhervattingen, deden de zwart-witten dat wel vrijwel direct. Uit een corner van rechts kopte Wout Weghorst via de grond knap raak in de linkerbovenhoek. Weer moest Feyenoord een achterstand zien weg te poetsen en de ideale mogelijkheid diende zich al snel aan.

Mike te Wierik vloerde Kramer in de zestien meter en Danny Makkelie wees naar de stip. Marko Vejinovic' inzet werd echter gekeerd door Castro en in de rebound schoot hij over. Giovanni van Bronckhorst zag het teleurgesteld aan, maar een kwartier voor tijd kon de trainer van Feyenoord de vuist toch weer ballen. Wout Droste anticipeerde compleet verkeerd op een diepe bal van Sven van Beek en Elia profiteerde daarvan: hij tikte zo de 2-2 binnen. In de laatste tien minuten kopte Van Beek bijna in eigen doel, Elia mikte bijna raak in de korte hoek en Castro onderscheidde zich op een goed schot van invaller Dirk Kuyt. Heracles komt in punten gelijk met FC Utrecht (50) en staat gedeeld vijfde.

-
Denk je dat Heracles Almelo nog vijfde zal worden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties