Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elia kijkt ogen uit: 'Laat hem lekker in Argentinië gaan voetballen'

Laatste update:

"Dat was toch geen voetballen meer", wordt Elia door het Algemeen Dagblad geciteerd. "Wat is dit nou joh? Laat hem lekker in Argentinië gaan voetballen. Die Argentijn raakte ook nog met zijn elleboog mijn kaak."

Elia weet dat hij aan de bak moet als hij speeltijd in het uitstekend presterende Feyenoord wil krijgen. "Ik ga niet moeilijk doen. Dat is ook nergens voor nodig, het gaat goed met het team. Wanneer de trainer me nodig heeft, zal ik er honderd procent staan." Elia heeft maar één doel. "Ik heb alleen bijgetekend om kampioen te worden. Dat is mijn persoonlijke doel. Wat de mensen denken, boeit me niet. Ik wil gewoon elke wedstrijd winnen. Aan het eind van het seizoen zien we dan wel waar we staan."

Denk jij dat Eljero Elia weer snel in de basis van Feyenoord zal staan?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties