Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elia laat Cristian Willaert schrikken: 'Ik ga dat niet betalen voor hem'

Laatste update:

In aanloop naar het bekerduel met ADO bezocht ESPN vorige week een training van de amateurs van Gemert. Daar bleek al wel dat het ruilen van de shirts een thema was. "Ik weet niet hoe het zit met de shirts van ADO en of ze mogen ruilen, maar ik heb met onze materiaalman overlegd dat wij ze wel mogen afgeven", zei Den Dekker destijds met een knipoog. "Als er spelers van ADO zijn die mijn shirt willen, kunnen ze hem altijd krijgen. Het shirt van Elia zou wel leuk zijn, WK-finale gespeeld. Lekker hoor om die thuis in je kamer te hebben hangen."

Christian Willaert legde de uitspraken van Den Dekker na afloop van het duel voor aan Elia, die in eerste instantie niet van plan leek zijn tenue af te staan. "Nee, ik moet dat zelf betalen. Ik ga dat niet betalen voor hem", zei de buitenspeler met een stalen gezicht. "Nee geintje, hij heeft het shirtje al. Ik betaal het voor hem, maakt niet uit. Komt goed. Jij schrok hè?" Gemert leek lange tijd dicht bij een stunt op bezoek bij ADO en kwam zelfs twee keer op voorsprong, maar zag het bekeravontuur eindigen toen invaller Thomas Verheydt in het laatste kwart twee keer doel trof.

Volgens Arnold Bruggink is het ruilen van een shirtje tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer, zo vertelde hij na afloop van het bekerduel in de studio bij ESPN toen het onderwerp werd aangesneden. "Dat wordt een beetje overschat in de Keuken Kampioen Divisie", aldus de analist. "Iedereen denkt altijd maar dat die shirts weggegeven kunnen worden aan alles en iedereen, maar spelers moeten dat meestal zelf betalen. Omdat het in de Champions League gebeurt, lijkt het alsof het overal zo hoort, maar zo werkt het niet. Elia kan het trouwens wel missen."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties