Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia onthult aanbod: 'Een eigen skybox, ik mocht concerten geven in het stadion'

Laatste update:

"Heel goed, heel positief", vertelt Elia over het gesprek dat hij bij ADO voerde. "Ik heb met Mo (Hamdi, algemeen directeur, red.) gesproken en ze wilden me alles geven wat ze konden. Een deel van de opbrengsten van de seizoenkaarten, bijvoorbeeld. Een eigen skybox, ik mocht bij wijze van spreken concerten geven in het stadion. Als ik evenementen wilde organiseren, zulke kleine dingen. Ze wilden me alle vrijheid geven, ik kon mijn trainerspapieren halen."

"Jij bent de eerste voetballer die een contract kan tekenen waarin staat dat je concerten mag geven", reageert Hans Kraay junior. "Ik zeg gewoon de kleine dingen. Ik heb een muzieklabel en in Den Haag kan je evenementen geven, artiesten uitnodigen en een festival organiseren. Daarvoor kon ik het stadion van ADO gebruiken, bij wijze van spreken", zo verklaart Elia vervolgens het aanbod van ADO.

Presentator Milan van Dongen vraagt zich af waarom Elia het uiteindelijk niet voor ADO gekozen heeft. "Ik ben een voetballer, hè. Ik wil op het veld presteren, ze moeten spelers halen die wat kunnen brengen en waardoor we niet degraderen. Ik was er nog niet aan toe om degradatievoetbal te spelen of in het rechterrijtje te bikkelen. Dat heb ik eerlijk gezegd, Mo begreep me ook. Het werd alleen niet overal gewaardeerd."

"Ze hebben in ieder geval wel een plan, een koers die ze willen varen. Ik heb samengespeeld met Aleksandar Rankovic (trainer, red.) en Richard Knopper (assistent-trainer, red.), met hen heb ik een goede verstandhouding gehad. Dat is niet de reden geweest dat ik niet naar ADO wilde gaan", besluit de aanvaller, die afgelopen vrijdag als invaller zijn officiële rentree op de Nederlandse velden maakte tijdens het duel tussen VVV-Venlo en FC Utrecht (1-1).

Snap jij de keuze van Eljero Elia?

Meer nieuws

Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
0
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
59
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties