Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elia werd niet lam: 'Ik lag rond 2 uur al op bed man, ik zweer het'

Laatste update:

Kort voor de huldiging op de Coolsingel beschreef Elia zijn gevoelens nog eens in gesprek met Metro. "Het is mooi om in mijn eerste jaar gelijk een prijs te pakken. Ook omdat deze club hier jaren op heeft gewacht. Al die mensen zijn zo ontzettend blij, prachtig om te zien", aldus de opgetogen aanvaller, die zelf ook pas zijn tweede prijs pakte.

Zijn eerste was de landstitel met Juventus in het seizoen 2011/12, maar zijn bijdrage was destijds bescheiden. Nu had hij een grotere rol in het geheel en dat maakte hem op de feestavond aanvankelijk gretig om het flink te vieren. Maar het liep toch anders: "Ik lag rond 2 uur al op bed, man. Ik zweer het. Kijk, ik kreeg om half 3 nog appjes binnen, maar die heb ik pas de volgende ochtend beantwoord, zie je? Ik kreeg plotseling last van mijn enkel. Er zat een zenuw klem ofzo", aldus Elia, die naar eigen zeggen al vroeg weer thuis was.

-
Denk je dat Feyenoord volgend seizoen weer een prijs pakt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties