Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eljero Elia haalt fors uit op Twitter: 'Als je niks weet moet je niet praten'

Laatste update:

Elia zei zondag tegenover Voetbal International dolgraag terug te willen keren naar Feyenoord, maar nog niets te hebben gehoord vanuit Rotterdam. "Ik heb het herhaaldelijk aangegeven', aldus Elia, die wel een aanbieding op zak heeft van FC Twente. "Maar Feyenoord is natuurlijk niets verplicht. Ik weet alleen zeker dat ik ze nog een of twee jaar goed had kunnen helpen."

Op Twitter laat een Feyenoord-supporter weten 'Elia-moe' te zijn. "Hij had de schaal nog niet opgetild in 2017, of hij had zijn vertrek al bekendgemaakt", aldus de aanhanger van de Rotterdammers. "Hij had bij Feyenoord 'in zichzelf geïnvesteerd' en de club deed niet moeilijk over zijn wens om nog poen te scheppen en dan nu al een paar jaar zuur doen dat Feyenoord niet met open armen klaar staat. Meh."

Elia heeft de kritiek op Twitter zelf ook gelezen, en bijt in felle bewoordingen van zich af: "Dat stond al vast, als je niks weet moet je niet praten", schrijft de dertigvoudig Oranje-international. "En als je zo'n Feyenoord-hart hebt: het stond al overal, en destijds heeft Martin van Geel (toenmalig technisch directeur van Feyenoord, red.) het zelf aangegeven. Maar het gaat jullie goed, ik zie jullie snel!"

Op de dag dat Feyenoord kampioen werd, zondag 14 mei 2017, vertelde Elia inderdaad al over zijn afspraak met Van Geel. "Eerst de beker en nu de titel: het project is afgerond", aldus Elia, die op dat moment net zijn tweede seizoen bij Feyenoord had afgerond. "Ik heb technisch directeur Martin van Geel gezegd dat ik nog eenmaal stap wil maken. Feyenoord gunt mij dat." Elia vertrok vervolgens naar Basaksehir, waarvoor hij tot nu toe in 64 competitieduels 8 keer scoorde en 6 assists gaf.

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties