Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eljero Elia kiest bij rentree voor zeer opvallend rugnummer

Laatste update:

Elia debuteerde in 2004 in het betaald voetbal voor ADO en speelde uiteindelijk drie seizoenen in de hoofdmacht van de club. Hij droeg in die seizoenen achtereenvolgens de rugnummers 23, 19 en 14. In 2007 stapte Elia over naar FC Twente, waar hij gedurende twee voetbaljaargangen met het rugnummer 15 speelde.

Na zijn vertrek naar Hamburger SV in 2009 maakte Elia zich het rugnummer 11 eigen. Met voorgenoemd rugnummer speelde hij op clubniveau bij Hamburger SV, Werder Bremen, Feyenoord, Istanbul Basaksehir en FC Utrecht; alleen bij Juventus (rugnummer 17) en Southampton (rugnummer 22) droeg hij een ander rugnummer op clubniveau. Voor het Nederlands elftal droeg Elia rugnummer 17 en 21.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eljero Elia (@eljeroelia)

Bij ADO wordt het rugnummer 11 momenteel gedragen door Ricardo Kishna. Ook de rugnummers 17 (Yahya Boussakou), 21 (Gregor Breinburg) en 22 (Robert Zwinkels) zijn bezet. Derhalve is de keuze van Elia, die een contract tot het einde van dit seizoen heeft getekend bij de huidige nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie, gevallen op rugnummer 77.

Mogelijk is het rugnummer 77 een eerbetoon aan rapgroep SFB (Strictly Family Business). De leden van de rapgroep zijn net als Elia afkomstig uit Den Haag en zijn, zo is algemeen bekend, zeer goed bevriend met Elia. SFB bracht in augustus 2017 een muziekalbum uit met de naam 77 Nachten, vernoemd naar de 77 nachten die de leden van de rapformatie vanaf december 2016 vastzaten in een Surinaamse gevangeniscel op verdenking van seksueel misbruik van een vijftienjarig jarig meisje en het verspreiden van een seksfilmpje.

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
47
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties