Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eljero Elia maakt langverwachte rentree: 'Keuken Kampioen Divisie? So be it'

Laatste update:

Elia debuteerde in december 2004 in dienst van ADO in het betaald voetbal. Hij vertrok in de zomer van 2007 naar FC Twente en is na ruim 14 jaar dus terug op het oude nest. "Het was leuk om weer lekker op het veld te staan en plezier te maken", vertelt Elia na zijn eerste officiële optreden sinds 13 mei in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het maakt me niet uit voor hoeveel supporters het is en in welke competitie. Ik wil voetballen, stap voor stap steeds meer minuten maken, écht wedstrijd fit worden en het zo lang mogelijk volhouden."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Zijn rentree smaakt naar meer, vertelt Elia. "Ik voel me echt lekker bij ADO", geeft de aanvaller aan. Elia stond in 2010 nog in de WK-finale en werd veertien maanden geleden kampioen van Turkije met Istanbul Basaksehir, maar ziet zijn overstap naar ADO niet als een grote achteruitgang op sportief vlak. "Ik ben gewoon teruggegaan naar mijn home town. De cirkel is rond. Dat ADO nu in de Keuken Kampioen Divisie speelt, so be it. Het is mijn club en het is een bewuste keuze om vijf minuten van mijn huis te gaan voetballen."

"Vooral ook omdat mijn kinderen nu in een fijne omgeving opgroeien en vriendjes kunnen maken die ze niet meer hoeven te verlaten omdat ik ergens ver weg ga spelen", legt Elia zijn keuze uit. "Mijn zoontje is nu twee jaar oud en begint een klein beetje te begrijpen wat ik doe. Het belangrijkste voor mij is dat hij mij straks in een stadion ziet voetballen. En het aantal toeschouwers waarvoor ik speel, boeit me echt niet zo veel."

-

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
5
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
56

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties