Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eljero Elia officieel gepolst voor terugkeer in de Eredivisie'

Laatste update:

Elia beschikt in Turkije over een aflopend contract, maar de club wil graag een nieuwe deal aangaan. Istanbul Basaksehir is erg tevreden over de aanvaller en probeert al sinds de winterstop zijn aflopende verbintenis te verlengen. Elia staat ook in de belangstelling van Besiktas, terwijl ook Sivasspor zich voor hem heeft gemeld. In januari kon hij naar het Argentijnse Talleres verkassen.

SPECIAL PT.2 | Van der Lely blikt terug: 'Het werd Twente vaak niet gegund'

'Maar voor al die clubs geldt dat Elia pas wil praten na het einde van de Turkse Süper Lig', zo klinkt het. FC Twente is niet alleen bezig met de terugkeer van Elia, die van 2007 tot 2009 actief was bij de Tukkers. De club hoopt ook Karim El Ahmadi in te kunnen lijven. De middenvelder, die speelt bij Al-Ittihad en pas op 4 september transfervrij is, heeft echter laten weten dat hij voorlopig nog wil nadenken over zijn toekomst.

Technisch directeur Jan Streuer wil daarnaast doelman Joël Drommel en middenvelder Lindon Selahi niet kwijt. Het duo werd in de voorbije weken aan verschillende clubs gelinkt, maar volgens Streuer is er niets concreets. "Maar ook al is er belangstelling, wij willen verder met deze twee jongens", citeert TC Tubantia. Er is wel interesse van het Cypriotische Limasol voor Xandro Schenk. De centrumverdediger staat nog een jaar onder contract in Enschede.

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties