Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eljero Elia praat met Eredivisie-clubs: 'Om te kijken wat ze willen'

Laatste update:

Zowel ADO als FC Twente hoopt de 33-jarige vleugelspits binnen te halen. "Ik ga met ADO praten, en met Twente praten. Om te kijken hoe zij staan, wat ze willen, gewoon kijken wat er op mijn pad komt", zegt Elia, die zijn loopbaan in 2004 begon bij ADO, om in 2007 de overstap te maken naar Twente. Na twee uitmuntende seizoenen in Enschede begon de buitenspeler in 2009 bij Hamburger SV aan zijn eerste buitenlandse avontuur.

Elia voelt zich schatplichtig aan zijn eerste twee professionele clubs, maar lijkt niet direct happig op een terugkeer bij een van beide clubs. "Uit respect voor de clubs, wat ze voor mij hebben betekend in mijn carrière, ga ik luisteren. Ik ga ook praten met mijn zaakwaarnemer, en kijken waar mijn hart het meest ligt, waar het plaatje voor mij klopt. Dan ga ik een keuze maken."

Naast ADO en Twente werd Elia onlangs door Arjen Robben gepolst om naar FC Groningen te komen. "Of ik hem al terug heb gebeld? Nee, hij heeft tegen me gezegd: 'Je bent altijd welkom bij FC Groningen, dus als je naar Groningen wilt, laat het maar weten, dan gaan we er werk van maken'", aldus Elia, die daar verder niet op in lijkt te willen gaan. Een week geleden werd de dertigvoudig Oranje-international overigens in de Turkse media gelinkt aan Fenerbahçe.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties