Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Elke journalist moet zichzelf afvragen waarom Hakim niet met de media praat'

Laatste update:

Schrijvende media waren na de winterstop al niet meer welkom en nu hoeven ook radio en televisie niet meer op commentaar van Ziyech te wachten. Zaakwaarnemer Mustafa Nakhli wil in het Algemeen Dagblad niet op de kwestie ingaan. De belangenbehartiger is degene die de persboycot heeft geïnitieerd en FC Twente gedoogt ogenschijnlijk het stukje werkweigering van Ziyech, omdat hij de belangrijkste voetballer in de selectie van René Hake is. Ziyech had onlangs wel trek in een YouTube-interview met oud-voetballer Andy van der Meyde.

"Elke journalist moet zichzelf afvragen waarom Hakim niet met de media praat. Misschien heb jij er ook wel een aandeel in", zo stelt Kamohelo Mokotjo. "Ik heb wel een idee waarom, maar ik vind dat hij die vraag zelf moet beantwoorden. Het heeft niets met arrogantie te maken. Ook niet met trots. Hakim weet precies wat hij doet. Hij is slim. Veel slimmer dan men denkt. Zijn mentaliteit is juist zijn grootste kracht."

Volgens het Algemeen Dagblad speelt de discussie rond het Nederlands elftal een belangrijke rol in het standpunt van Ziyech. De keuze voor Marokko en een kritisch interview in de Volkskrant over de selectie en de Enschedese club leverden de middenvelder veel kritiek op.

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
3
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties