Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elm verlaat CSKA Moskou: 'Ik denk dat hij nooit meer kan voetballen'

Laatste update:

"Ik zou willen dat hij gezond en sterk is, maar helaas. Misschien gaat hij nog iets in de coaching doen of iets anders in de voetballerij. Maar ik denk niet dat hij nog zelf kan spelen. Als hij dat wel doet, dan kan hij invalide raken", aldus Giner. Hij bezigde begin november in gesprek met ITAR-TASS al soortgelijke teksten: "Als hij ooit weer wil voetballen, dan zou hij daarmee enorme risico's nemen en zou hij er zelfs aan kunnen overlijden."

Elm kampt naar verluidt met een 'chronische maagontsteking', maar zegt zelf nog niet aan zijn voetbalpensioen te denken. "We hebben besloten dat een contractontbinding de beste optie is, omdat beide partijen dan geen verplichtingen naar elkaar hebben en ik in alle rust aan mijn herstel kan werken. Maar ik heb nooit aan stoppen gedacht. Het hele verhaal is enorm opgeblazen in de media", zegt de Zweed tegen Barometern.

De ex-speler van onder meer AZ speelde in twee seizoenen tijd zestig officiële wedstrijden voor CSKA waarin hij vijf keer scoorde. Met de club van trainer Leonid Slutsky werd hij tweemaal kampioen, won hij de nationale beker en twee keer de Russische Super Cup. Het contract van Elm liep aanvankelijk nog tot het einde van dit seizoen door.

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
5
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties