Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elshoff baart opzien met uitspraak over 'extreem tekenbedrag' Elia

Laatste update:

"Ik hoorde dat Elia een extreem bedrag aan tekengeld gekregen heeft", onthult Elshoff in de voetbalpodcast van de NOS. "Ik weet echt niet zeker of het waar is, maar dat zou rond een miljoen euro liggen, ofzo. Ik weet niet wat dat in zo'n selectie uiteindelijk teweeg brengt. Er zijn misschien ook wel grote salarisverschillen die er nu komen." De ambities in Utrecht zijn groot, zo weet de commentator. "Ze zijn in ieder geval met aardige bedragen aan het gooien in Utrecht."

Met de komst van onder meer Elia beschikt FC Utrecht over één van de beste selecties in de Eredivisie, zo oordeelt collega-commentator Arno Vermeulen. "Ik ben een groot fan van het middenveld daar. Adam Maher speelde het afgelopen jaar heel sterk, ik vind Simon Gustafson een heel goede speler en Bart Ramselaar komt daar misschien bij. Dan mag je je afvragen of ze minder zijn dan Feyenoord, AZ en misschien zelfs dan PSV. Ze kunnen zich er in een goed jaar gewoon tussen knokken. Op papier vind ik ze niet minder dan die clubs."

Voetbalcommentator Arman Avsaroglu moet nog maar zien of Elia daadwerkelijk wat toevoegt aan dit FC Utrecht. "Elia is op leeftijd, hij kan niet alles spelen. Dat kon hij bij Feyenoord en Istanbul Basaksehir niet en dat gaat hij ook nu niet kunnen. Ricky van Wolfswinkel (die bij FC Basel vertrekt, red.) zou een versterking zijn, maar ik geloof niet zozeer in het verhaal dat FC Utrecht een soort AZ kan worden. Die deden vorig jaar echt mee om de titel. Met deze spelers geloof ik daar niet in", waarschuwt Avsaroglu voor al te veel optimisme in Utrecht.

Denk jij dat FC Utrecht de top drie kan aanvallen?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
0
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
9
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
6
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
5
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties