Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emanuelson valt in tijdens derby en geeft strijd om handhaving niet op

Laatste update:

Emanuelson begon zaterdag dus (opnieuw) op de bank en zag routiniers Luca Toni en Giampaolo Pazzini het verschil maken in de burenruzie. Vooral eerstgenoemde was voor rust goed op dreef; Toni won bijna al zijn duels en verdiende na een halfuur spelen een strafschop, die hij zelf in twee instanties benutte. Vlak na rust verdubbelde Pazzini de marge.

Hellas leek op rozen te zitten, maar Vangelis Moras veroorzaakte een strafschop en kreeg bovendien zijn tweede gele kaart. De thuisploeg moest dus met tien man verder en vanaf de stip bracht Sergio Pellissier de spanning terug in de wedstrijd. Chievo kwam echter ook met tien te staan, toen Nicolas Spolli zijn tweede gele kaart kreeg na een overtreding op Emanuelson. Artur Ionita maakte er hierna in blessuretijd 3-1 van.

-

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
8
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
14
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties