Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Emery laat Özil links liggen in poging hem naar uitgang te dwingen'

Laatste update:

De BBC weet donderdag te melden dat de keuze van Emery om Özil niet in te zetten niet alleen met diens voetbalkwaliteiten te maken heeft. De spelmaker is met zijn weeksalaris van bijna vierhonderdduizend euro de absolute grootverdiener in de selectie van the Gunners en de aanwezigheid van Özil dreunt zodoende door in alle plannen die Arsenal heeft gemaakt voor de aankomende transferzomer en de verdere toekomst.

De middenvelder profiteerde begin vorig jaar van het transfervrije vertrek van Alexis Sánchez naar Manchester United door een nieuw, tot 2021 doorlopend, megacontract te ondertekenen. Een aantal hooggeplaatste bestuurders binnen Arsenal was het toen echter al niet eens met de beslissing om Özil een enorm salaris te betalen en zij lijken nu bijval te hebben gekregen van Emery, die afgelopen zomer het stokje overnam van de vertrokken Arsène Wenger.

Özil past niet in de speelstijl die de Spaanse oefenmeester voor ogen heeft en Emery kan door het salaris dat zijn pupil incasseert eveneens niet de spelers halen die hij wel wil hebben. De oefenmeester zou er daarom bewust voor kiezen geen beroep meer op Özil te doen, zodat hij in de zomer mogelijk uit ontevredenheid voor een vertrek bij Arsenal opteert. Vanwege het loon dat de dertigjarige Özil, die door de komst van Denis Suárez nog een plekje in de pikorde lijkt te zijn gedaald, incasseert in het Emirates Stadium zal het echter geen eenvoudige opgave worden om een nieuwe club voor hem te vinden.

Vind jij dat Arsenal afscheid moet nemen van Mesut Özil?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties