Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Emery moet een puinzooi opruimen, dat stond niet in de vacature'

Laatste update:

Toen Emery werd aangesteld als opvolger van Arsène Wenger, zo schrijft Carragher in The Telegraph, was het de vraag met wat voor 'erfenis' de Spanjaard aan de slag moest gaan. "Dat is nu duidelijk: een janboel. Een ongebalanceerd elftal, een wisselvallige sterspeler (Mesut Özil, red.), buitensporige contracten die ver boven de marktwaarde zijn, een hoog aangeslagen international die zijn contract laat aflopen (Aaron Ramsey), een algemeen directeur die op weg was naar de uitgang (Ivan Gazidis, vertrokken naar AC Milan) en een hoofd scouting (Sven Mislintat) die, na het maken van meerdere fouten in een korte tijd, ook op het punt staat om te vertrekken."

"Emery moet een puinzooi opruimen", concludeert de voormalig verdediger van Liverpool dan ook. "Wat nog erger is, is dat er geen geld beschikbaar is om dat lange proces mee aan te vangen. Dit stond allemaal niet in de vacature, toen het vertrek van Arsène Wenger werd aangekondigd. Het warrige handelen van het bestuur is nu voor iedereen zichtbaar. Tijdens mijn carrière werd Arsenal nog gezien als een club die low key, maar slim opereerde. Het was een voorbeeld voor andere clubs."

Donderdag liet Emery nog doorschemeren dat de supporters niet hoeven te rekenen op veel nieuwe spelers, deze maand. "Het is niet makkelijk om in deze transferperiode spelers binnen te halen die ervoor gaan zorgen dat we beter gaan voetballen dan we nu doen", aldus Emery. "De club werkt eraan. We kijken of het mogelijk is om spelers op huurbasis over te nemen. Als er spelers zijn die een bijdrage kunnen leveren, dan kunnen we dat misschien doen."

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties