Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emery voedt geruchten: 'Ik weet niet of hij nog voor ons zal spelen'

Laatste update:

De fans van Arsenal konden het wel waarderen toen Xhaka op 27 oktober naar de kant werd gehaald in het duel met Crystal Palace. De Zwitser reageerde emotioneel op de reactie van het publiek en riep f**k off, terwijl hij zijn shirt uitdeed. Emery maakte later bekend dat Xhaka zijn aanvoerdersband moest inleveren en in de Engelse media wordt volop gespeculeerd over een vertrek in januari.

Unai Emery legt uit wie de nieuwe aanvoerder van Arsenal is

De 27-jarige Xhaka meldt zich volgende week bij de nationale ploeg van Zwitersland, maar Emery weet niet of de speler daarna nog in zijn plannen voorkomt. "Ik weet niet of hij nog voor ons zal spelen", aldus Emery in de Engelse media. De Spaanse trainer houdt de deur op een kier. "Als hij er mentaal klaar voor is om ons te helpen en het shirt van Arsenal te verdedigen, dan zal de tijd het leren. Als ik hem weer bij de groep haal en hij er honderd procent klaar voor is, dan weten we dat we een speler met zijn kwaliteiten goed kunnen gebruiken."

Xhaka zal het duel van zaterdag met the Foxes aan zich voorbij moeten laten gaan. "Het is voor ons belangrijk om achter Granit te blijven staan. We moeten door, maar de club weet hoe hij denkt en ook hoe ik tegen de situatie aankijk", aldus Emery, die door blessureleed een magere bezetting heeft op het middenveld. Of Xhaka in januari verkocht gaat worden? "Daar ben ik nu nog niet mee bezig. We hebben eerst nog een hoop wedstrijden te spelen in november en december."

Verwacht jij dat Granit Xhaka in januari vertrekt bij Arsenal?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
32
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties