Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emil Hansson staat voor vierjarig contract in de Eredivisie

Laatste update:

De bedoeling is dat Hansson voor vier seizoenen gaat tekenen bij de nummer zestien van de Eredivisie. Technisch manager Sjors Ultee bevestigt in een reactie aan de krant nog niet dat er sprake is van een deal, maar wel dat er wordt gesproken over de komst van Hansson, die nog tot de zomer van 2022 vastligt bij Hannover 96.

Afgelopen zomer verkaste Hansson van Feyenoord naar de Duitse club, waar de teller op slechts 361 minuten in 14 duels staat. RKC, dat Hansson al eerder huurde van Feyenoord, nam de aanvaller vanaf januari opnieuw op huurbasis over. In zeven wedstrijden voor RKC kwam hij tot een doelpunt. In het seizoen 2018/19 kwam hij tot 44 optredens namens RKC, waarin hij goed was voor 13 goals en 12 assists.

"We zijn niet de enige club die het ziet zitten in Hansson, maar we doen wat we kunnen om hem met te overtuigen met een goed verhaal", laat Ultee weten aan Voetbal International. "Hij heeft met Feyenoord en Hannover twee grote clubs gehad, is daar niet geslaagd. Als hij nu wekelijks gaat spelen, kan hij over één of twee jaar vast weer een stap naar een hoger niveau zetten."

Een goede zet van Fortuna Sittard?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties