Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emoties lopen hoog op bij MVV - Roda: keeper Raatsie wil vechten met fan

Laatste update:

Roda JC begon het duel ongewijzigd ten opzichte van het gelijke spel met ADO Den Haag een week eerder. Aan de kant van MVV was er na de 0-3 verloren wedstrijd tegen FC Groningen één wijziging. Bryant Nieling verving Wout Coomans in het hart van de defensie.

Al vroeg in de wedstrijd zette Van der Heide de bezoekers op voorsprong. Hij krulde een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen. Hoewel zijn trap niet bijzonder hard was, bleek het accuraat genoeg om doelman Romain Matthys te verschalken: 0-1.

Na een halfuur spelen kregen de Maastrichtenaren een dot van een kans op de gelijkmaker. Calvin Raatsie voorkwam met een uitstekende redding echter een doelpunt van Dailon Livramento. Ook Bryan Smeets was dicht bij de 1-1, maar zijn poging vloog rakelings naast.

Na de rust toonde Roda JC en in het bijzonder Van der Heide zich weer behoorlijk bedrijvig. Nadat de aanvaller eerst nog het zijnet trof én op de doelman stuitte, zag hij even later toe hoe Vaclav Sejk de voorsprong verdubbelde.

De centrumspits kreeg de bal na gerommel van de MVV-defensie voor zijn voeten en haalde uit: 0-2. Niet veel later kreeg Van der Heide waar hij al een tijdlang naar op zoek was: zijn tweede treffer. Na balverlies van MVV kon de aanvaller zo doorlopen en afronden: 0-3.

Zo was de wedstrijd beslist, maar was van opwinding nog genoeg sprake in de slotfase. Bij een duel tussen Rodney Kongolo en Camil Mmaee bij de achterlijn werd eerstgenoemde tegen de boarding geduwd. Allerlei MVV-supporters verzamelden zich bij de hekken om de aangeslagen middenvelder uit te schelden.

Eén 'fan' ging nog een behoorlijk stuk verder. Hij kieperde zijn hele biertje direct over de middenvelder heen. Het zorgde voor veel woede bij de Roda JC-spelers. Keeper Raatsie klom op de hekken en probeerde richting de betreffende supporter te stormen.

Al snel werd de doelman tegengehouden door spelers van Roda JC, waar ook MVV-spelers het eigen publiek tot rust maande. Vanzelfsprekend zag arbiter Pol van Boekel zich genoodzaakt om de wedstrijd tijdelijk stil te leggen. De spelers bleven wel op het veld staan en enkele minuten later, nadat stewards de fan vermoedelijk weg hadden gehaald, vervolgde de wedstrijd, maar die leverde geen mogelijkheden meer op.

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
6
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties