Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Emotionele Modric heeft na domper Kroatië geen goed woord over voor Makkelie

Laatste update:

Modric leek hard op weg om matchwinner namens Kroatië te worden. De 38-jarige aanvoerder opende in de 55ste minuut de score, net nadat hij een strafschop had gemist. Daarmee zou zijn land verzekerd zijn van de tweede plek in Groep B.

Zaccagni dompelde Kroatië echter in de allerlaatste seconde in rouw door de 1-1 aan te tekenen. Italië is daardoor zeker van een plek in de achtste finales, terwijl Kroatië nog een minimale kans heeft om als een van de beste vier nummers drie door te stoten.

"Ik weet niet wat ik moet zeggen", zei Modric maandag na afloop tegen tv-zender HRT. "Voetbal is soms zo wreed. Dat hebben we vandaag gezien." De routinier zet zijn vraagtekens bij Makkelie. "We verdienden het niet om dit doelpunt tegen te krijgen. Ik weet ook niet waar de scheidsrechter acht minuten extra tijd vandaan haalt."

"Als je er op een bepaalde manier moet uitvliegen, dan maar op deze manier. Het voelt oneerlijk. We hebben van de eerste tot de laatste minuut gestreden. Maar we kregen in de laatste minuut een tegengoal, net als tegen Albanië (2-2, red.). De voetbalgoden waren ons niet goedgezind", aldus Modric.

Bondscoach Dalic uit eveneens kritiek op Makkelie. "Ik weet niet waar je acht minuten extra tijd voor bijtrekt, maar de FIFA en UEFA... We zijn een klein land en niemand denkt aan ons, dus we moeten voor onszelf opkomen. Het doet echt pijn, het zal nog maanden duren voordat we hier overheen zijn."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
17
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
0
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
0
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
164
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Reacties