Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emotionele Munsterman: 'Ik heb er twaalf jaar voor niets gewerkt'

Laatste update:

De 65-jarige Munsterman laat alle kritiek over zich heen komen en beseft dat hij als voorzitter eindverantwoordelijk was, maar zegt in de documentaire 'Het laatste Jaar van FC Twente' dat hij heus niet als enige schuldig was. "Laat één ding duidelijk zijn: ik ben de enige die z'n verantwoordelijkheid heeft genomen en ik heb ook altijd gezegd: wat er ook gebeurt, waar het ook fout is gegaan, ik ben verantwoordelijk, punt uit."

"Maar godverdomme, denk ik dan bij mezelf, ik ben de enige die fatsoenlijk is, die z'n steentje heeft bijgedragen, die er veel geld in heeft gestopt, die er twaalf jaar voor niks heeft gewerkt, zestien uur per dag dingen heeft opgebouwd, oud-spelers naar de club heeft gehaald. Maar als de overheid zomaar een crisisheffing oplegt, je dak instort en je vijf miljoen wil lenen van de bank, dan krijg je van niemand wat. Dan ga je naar Doyen en vraag je vijf miljoen. Ik zou het zo weer doen."

"Ten tweede: ik had na het kampioenschap en een jaar daarna toen we tweede werden, moeten zeggen: 'jongens, één ding. We zijn kampioen en tweede geworden, dat gaat nooit meer gebeuren'", aldus Munsterman, die aan het einde van het telefoongesprek met verslaggever Erik Dijkstra emotioneel werd. "Ik ben je toegedaan en nou ja, jij maakt die emotie ook bij mij los. Als we maar allebei beseffen dat we van diezelfde club houden."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties