Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emotionele Vardy 'in shock': 'Toen wist ik dat het echt foute boel was'

Laatste update:

"Ik was op weg naar huis, naar mijn vrouw en kinderen, toen ik het nieuws hoorde", memoreert een emotionele Vardy in gesprek met Sky Sports. "Natuurlijk was ik meteen in shock. Je gelooft gewoon niet dat het is gebeurd. Ik probeerde contact te krijgen met iedereen, maar niemand bij de club nam zijn telefoon op. Toen wist ik dat het echt foute boel was."

"De relatie was precies zoals jullie het voorstellen. Hij was niet gewoon een voorzitter, hij was letterlijk een onderdeel van de familie. Het maakte niet uit wie je was, hij maakte altijd tijd voor je vrij. En alle foto's die je nu ziet, daar staat hij altijd lachend op. Dat zijn dingen die je niet vergeet. Het zal altijd in mijn geheugen gegrift staan."

"Vanaf de eerste dag, vanaf het moment dat ik hem ontmoette, tot nu, was hij altijd heel vriendelijk en betrokken. Hij was onderdeel van de selectie en was er altijd bij om je aan te moedigen", aldus de Engelsman. Het Carabao Cup-duel met Southampton werd door de tragedie uitgesteld, maar the Foxes spelen zaterdag wel in de Premier League tegen Cardiff City.

"We zeiden allemaal dat we wilden spelen. Het is hoe Vichai het had gewild, dus zo gaan we het doen. We moeten ervoor zorgen dat we op het veld alles geven om hem te eren. Ik weet dat mensen zeggen dat het resultaat niet uitmaakt, maar wij willen een goed resultaat. Het wordt zwaar en emotioneel. Het belangrijkste is dat we samenkomen en Vichai trots maken."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
35
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties