Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Emotionele Weghorst neemt afscheid en is op weg naar Manchester United'

Laatste update:

Weghorst trof zaterdag nog doel namens Besiktas in het met 2-1 gewonnen competitieduel met Kasimpasa, maar dat zou zijn laatste treffer in Turkse dienst kunnen zijn geweest. De lange aanvaller zelf voedde die geruchten door na zijn doelpunt op emotionele wijze het publiek te bedanken, iets dat in de Turkse media al snel tot een 'afscheid' werd gebombardeerd. Na de wedstrijd werd Weghorst voor de camera gevraagd, maar dat zag hij naar verluidt niet zitten. Ook dat voedt de geruchten.

Ondertussen zit de transfer volgens het Franse medium al in de afrondende fase. Foot Mercato schrijft dat de targetman uit Borne, die op het WK nog twee keer scoorde tegen Argentinië, definitief op weg is naar Old Trafford en dat Manchester United spoedig een klap op de transfer zal gaan geven. Weghorst zou dan door Burnley teruggehaald worden van Besiktas en meteen weer doorverhuurd worden aan de club van Ten Hag. United betaalt dan ook een bescheiden huursom.

De Engelsen zoeken al sinds het vertrek van Ronaldo naar een spits met dreiging in de lucht en Ten Hag denkt dat Weghorst de perfecte oplossing voor de korte termijn is. De spits uit Borne kan het seizoen afmaken op Old Trafford en gaan proberen om aan zijn cijfers in de Premier League te gaan werken. Namens Burnley kwam hij immers maar tot twee treffers in twintig wedstrijden. United geeft Weghorst waarschijnlijk een half jaar de kans, want komende zomer moet een grote naam gehaald worden. Het is nog niet duidelijk wie dat zou moeten zijn.

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
0
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
6
Giovanni van Bronckhorst in gesprek over terugkeer als hoofdtrainer
6
Heroïsche avond eindigt rampzalig voor Fortuna Düsseldorf na eerdere 0-3 zege
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
4
Cristiano Ronaldo heeft aan twee doelpunten genoeg om evenveel records te breken
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties