Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emre houdt kampioensdroom van Fenerbahçe levend na laat doelpunt

Laatste update:

Dirk Kuyt begon in de basis en zag hoe Moussa Sow na een kwartier een grote kans miste; na een voorzet vanaf links nam de Senegalees de bal slecht aan en de hoek was vervolgens te lastig om er 0-1 van te kunnen maken. Mersin kwam nauwelijks tot uitgespeelde kansen, maar schreeuwde na een klein half uur wel om een strafschop toen Prejuce Nakoulma zou zijn neergehaald door Egemen Korkmaz. De scheidsrechter legde de bal niet op de stip. Fenerbahçe probeerde de gelijke stand voor rust nog te kunnen veranderen, maar was onzorgvuldig in de afronding.

Een schot van Diego Ribas werd weggebokst door doelman Muammer Yildirim en Sow liet ook nog een kans onbenut. Mersin kwam in de eigen Mersin Arena tweemaal akelig dicht bij een treffer, maar Welliton knalde de bal tegen de paal en kopte het leder later op de lat. De thuisploeg speelde sinds de vijftigste minuut overigens met tien man, nadat Muammer na een overtreding op de doorgebroken Sow met rood van het veld was gestuurd. Het duel leek in een remise te eindigen, maar Emre knalde in extremis diagonaal raak: 0-1.

-
Denk jij dat Fenerbahçe nog kampioen wordt?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties