Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eén PSV'er houdt iets van goed gevoel over aan debacle tegen NAC

Laatste update:

"Ik had me er totaal iets anders van voorgesteld. Het had een mooie avond moeten worden, maar het werd een hele slechte", vertelde Lammers in gesprek met het ANP. Een zware blessure tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal betekende een revalidatie van diverse maanden. "Dat was totaal nieuw voor me, ik heb nog nooit zo'n zware blessure gehad. Of het een eenzame tijd was? Nee, dat viel eigenlijk wel mee."

"Ik heb er met meerdere mensen over kunnen praten. Ik had er alles voor over zo snel mogelijk terug te keren." Vooral de laatste maanden waren moeilijk voor Lammers: PSV stortte halverwege oktober in en raakte ook nog Steven Bergwijn en Donyell Malen met blessureleed kwijt. Lammers kon niks betekenen. "Je voelt je machteloos op zo'n moment, zeker omdat ik zelf aanvaller ben. Dan wil je je team nog meer helpen."

PSV verspeelde in twee maanden tijd vrijwel alles: overwintering in Europa, de strijd om de landstitel en donderdagavond de TOTO KNVB Beker. Het bekertoernooi moest het seizoen nog redden en juist in dat toernooi maakte Lammers donderdag zijn rentree. 'Ik kreeg na ruim een half uur spelen een seintje dat ik moest gaan warmlopen en toen wist ik al wel dat ik er de tweede helft inkwam. Dat was een bijzonder moment."

Lammers zag het helemaal fout gaan met zijn elftal. PSV zakte zwaar door de ondergrens tegen de Keuken Kampioen Divisie-club. "Het was veel te slap van onze kant. Ik had me er meer van voorgesteld. Voor mijzelf was het even mooi, maar het werd toch nog een klote-avond."

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
20
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties