Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eén slechte interland voor Oranje en je kan thuisblijven'

Laatste update:

Er kan echter maar één land derde worden na IJsland en Tsjechië en voor nu hebben de Turken de beste papieren. Türüç denkt ook dat dat zo blijft. Hij gelooft niet dat Turkije zes punten haalt uit de laatste twee wedstrijden (tegen IJsland en Tsjechië), maar ziet Oranje ook niet tweemaal winnen. "Dat is al heel lang niet gelukt en ik zou niet weten waarom nu wel", geeft Türüç aan in het Algemeen Dagblad.

Hij zegt dat rust de basis is voor resultaat, maar bij Oranje is er alleen maar sprake van chaos. "Kijk naar het selectiebeleid", aldus Türüç. "Eén slechte interland voor Oranje en je kan thuisblijven. Een paar goede wedstrijden bij je club en je wordt meteen opgeroepen. Ik denk en hoop dat Turkije doorgaat", zegt de middenvelder van Kayserispor. Om zich heen merkt hij dat de Turken optimistisch zijn dat zij derde worden.

-
Heeft Deniz Türüç gelijk?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
114
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties