Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eén speler plus nog één speler, maakt niet automatisch twee spelers'

Laatste update:

Of dat overslaat op zijn spelers is een tweede. De ene wedstrijd is de andere niet, betoogt Wenger op de website van zijn club. "Iedereen is anders en benadert een wedstrijd anders. Je weet nooit precies hoe je elftal op het veld verschijnt en hoe het zit met de mentale en fysieke kracht van je spelers. Waarom? Omdat we allemaal mensen zijn en je niet iedere dag op dezelfde manier uit je bed stapt."

"Dit geldt voor alle spelers, dus je kunt die onzekerheid vermenigvuldigen met achttien. Ga maar eens na wat voor invloed dat heeft", vervolgt Wenger. "Ik ben altijd zelfverzekerd voor een wedstrijd, maar zit ook met veel onzekerheden en vraagtekens. Ik weet nooit precies hoe mijn elftal er op de belangrijke momenten precies voorstaat. We doen er alles aan om zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten. Over de kwaliteit bestaat nooit twijfel, maar wel over het energieniveau van de spelers."

Juist die twijfel maakt het voetbal volgens de ervaren coach zo mooi en populair. "Natuurlijk ben ook ik nerveus voor grote wedstrijden. Voetbal is geen wiskunde. Daar heb je de zekerheid dat één en één twee is. In het voetbal betekent één speler plus nog één speler niet automatisch twee spelers. Die onvoorspelbaarheid is wat voetbal zo populair maakt, wereldwijd. Daarnaast kan iedereen de sport beoefenen, ongeacht hoe klein of groot je bent."

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
11
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
60
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties