Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eén speler van Barcelona kost al meer dan ons hele spelersbudget'

Laatste update:

Luis Enrique genoot wederom van Lionel Messi, die met twee treffers (zijn 300e en 301e in La Liga) wederom een groot aandeel had in het resultaat. "Het is een privilege om hem erbij te hebben", zei de oefenmeester, voor wie de ontmoeting in El Molinon een sentimenteel karakter had. Niet alleen werd Luis Enrique in Gijón geboren, collega Abelardo van Sporting behoort tot zijn beste vrienden. "Maar ik kom hier vaak. Dus echt sentimenteel ben ik niet."

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

Abelardo wilde er ook weinig over kwijt. "We zijn niet verliefd op elkaar of zo, hij is gewoon een goede vriend." De oefenmeester van los Rojiblancos, die zelf in zijn actieve carrière (onder Johan Cruijff) de clubkleuren van Barcelona verdedigde, was daarnaast duidelijk over de wedstrijd. "Barça is van een andere planeet. Eén speler in hun elftal kost al meer dan ons hele budget."

La Liga
Sporting Gijón
1 - 3
FC Barcelona
Gaat Barcelona de landstitel nog mislopen denk jij?

Meer nieuws

Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
9
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
13
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
11
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
41
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
99
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties