Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eén speler van Willem II had na 5-0 verlies toch reden om blij te zijn

Laatste update:

"Voor mij is dit gewoon een heel mooi moment", zei Van Beek, die de afgelopen jaren werd achtervolgd door blessureleed, bij ESPN. "Twee jaar lang heb ik heel hard moeten knokken om weer fit te worden, dag in, dag uit. Ik koos ervoor om Feyenoord deze winter te verlaten zodat ik speelminuten kan maken bij Willem II. Om dan juist hier in De Kuip voor het eerst weer te spelen, is heel speciaal."

Van Beek werd niet verrast door de basisplaats die hij van Zeljko Petrovic kreeg. "Ik weet wat ik kan en ik trainde bij Feyenoord al weken mee. De situatie hier was alleen dat ik geen speelminuten zou krijgen. Dit is voor mij een mooie kans om minuten te maken, want ik miste het spelletje." Van Beek verliet na ruim een uur spelen het veld. "Ik heb zo lang niet gevoetbald, en gezien de stand kon ik niet veel meer brengen. Voor mij dus verstandig om eruit te stappen."

Bij aankomst in het stadion wilde Van Beek eerst, zoals gebruikelijk, linksaf slaan richting de kleedkamer van Feyenoord. "Ja, ik maakte een schijnbeweging naar links, maar ik moest natuurlijk naar rechts, naar de kleedkamer voor de uitploeg", zei Van Beek lachend. "Deze nederlaag is heel vervelend, zeker de manier waarop het gebeurde. In zeven minuten na rust gaven we de wedstrijd weg. Dat mag niet en daar ben ik ook heel boos om."

"Hier moeten we van leren. Maar persoonlijk ben ik wel trots op dit moment." Petrovic was zeer tevreden over het optreden van Van Beek. "We hebben hem gehaald om te spelen, en ik vond dat hij dat uitstekend deed. Echt uitstekend, knap van die jongen."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties