Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eén transfer weerhield Manchester City van ondergang: 'Hij weg of wij weg'

Laatste update:

In juli 2005 toonde Chelsea serieuze belangstelling voor aanvaller Shaun Wright-Phillips, die er toen een paar goede seizoenen op had zitten bij City. Een paar maanden eerder had Pearce het voor het zeggen gekregen bij de club. "City had net de winkel in het stadion verkocht, de grond onder het trainingsveld was naar de gemeente gegaan en we betaalden ons werkelijk scheel aan jongens als Nicolas Anelka", weet Pearce nog. De leiding zette druk op hem om Wright-Phillips te verkopen.

"Het was zo erg geworden, dat de toenmalige eigenaren zeiden: Luister, Wright-Phillips gaat nu weg of wij gaan weg. 's Maandags besloot de clubleiding akkoord te gaan met de transfer van de aanvaller naar Chelsea. Dat bracht 26 miljoen euro in het laatje. "Dat trok de club min of meer uit de put, maar het zette ook veel druk op mij, want ik raakte mijn doelpuntenmaker meteen kwijt. Een paar jaar later ging het echter stap voor stap omhoog en nu is City een wereldmacht, die een trainingscomplex van 190 miljoen euro aanlegt. Het kan verkeren", aldus Pearce in de Daily Mirror.

Meer nieuws

Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
8
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
2
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
3
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
34
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties