Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland door prachtgoals en bizar slot nog ongeslagen

Laatste update:

De door de Engelse fans bekritiseerde Raheem Sterling kreeg een basisplaats van bondscoach Roy Hodgson, terwijl Jack Wilshere en Fabian Delph een plek kregen op het middenrif. Op 7 juni speelde Engeland een werkelijk verschrikkelijk saaie oefenwedstrijd tegen Ierland (0-0) en wat the Three Lions tegen Slovenië lieten zien was een stuk beter. Sterling had zijn land een droomstart kunnen bezorgen, ware het niet dat de vleugelspeler de bal in vrije positie rakelings over het doel wipte.

De Engelse dominantie werd bevestigd door kansen van Sterling (naast) en Andros Townsend (redding Samir Handanovic), maar door die missers kon Slovenië tegen alle verhoudingen in op voorsprong komen. Josip Ilicic stuurde Milivoje Novakovic weg en de 36-jarige spits van het Japanse Nagoya Grampus verschalkte keeper Joe Hart met een schuiver: 1-0.

Ook na rust was Engeland beter, maar Slovenië stond, gesteund door enthousiaste supporters, goed georganiseerd. Op het uur kwamen de sterren uit de Premier League dan toch op gelijke hoogte. Adam Lallana leek een actie te ver door te voeren, maar had geluk dat de bal voor de voeten van Wilshere viel. De middenvelder van Arsenal dacht niet na, haalde verwoestend uit en maakte zijn eerste interlanddoelpunt ooit. Door twee missers van aanvoerder Wayne Rooney, de spits schoot twee keer over, verzuimde Engeland direct ook op voorsprong te komen.

Wilshere was echter nog niet klaar. De nummer 7 van Engeland maakte ook zijn tweede interlandgoal en opnieuw was het een fantastisch schot. Dit keer raakte hij de bal nog beter en als een granaat sloeg de bal in de kruising: 1-2. Het voorbereidende werk van Lallana, die de bal klaarlegde met een hakje, mocht er zijn. Wie dacht dat Engeland de laatste minuten simpel uit zou spelen kwam bedrogen uit, want met een heerlijke kopbal maakte Nejc Pecnik de 2-2. Ongelooflijk maar waar werd het vanaf de aftrap direct 2-3: Rooney kreeg de bal met geluk mee en schoof fraai raak.

-
Zie jij Engeland als favoriet op het EK?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties