Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland in ban van vliegtuig boven stadion City met zeer beladen boodschap

Laatste update:

Het is onbekend wie er achter het vliegtuigje met de controversiële boodschap boven het Etihad Stadium in Manchester zit. Het statement roept vooral verontwaardiging op in Engeland, omdat de spelers in de Premier League deze speelronde allen juist de tekst 'Black Lives Matter' op hun rug dragen, volgend op het maatschappelijk debat dat ontstond na de dood van George Floyd in de Verenigde Staten.

De banner die het vliegtuigje boven het Etihad Stadium toonde.

"Ik ben echt boos dat het is gebeurd", zegt Burnley-aanvoerder Mee. "Het mist het punt van Black Lives Matter volledig. We hoorden al gefluister dat het zou gebeuren voordat we naar buiten kwamen. Wij willen gelijkheid." De centrumverdediger wordt gesteund door zijn werkgever Burnley, die het statement door het overgekomen vliegtuigje maandagavond eveneens stellig afkeurt.

"Burnley veroordeelt met klem de acties van de verantwoordelijken voor het vliegtuig en de aanstootgevende banner die maandagavond over het Etihad-stadion vlogen", stelt de Premier League-club op zijn website. "We willen duidelijk maken dat de verantwoordelijken niet welkom zijn in stadion Turf Moor. Dit vertegenwoordigt op geen enkele manier waar Burnley voor staat en we zullen volledig samenwerken met de autoriteiten om de verantwoordelijken te identificeren en levenslange stadionverboden uit te vaardigen." Manchester City heeft nog niet gereageerd op het voorval.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties