Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland in de ban van 'shock deal': gemoederen op scherp in Manchester

Laatste update:

De geruchten rond een vertrek van Pogba zijn niet van vandaag of gisteren. Al lange tijd wordt gesproken over het feit dat de middenvelder United deze zomer gaat verlaten. De ontwikkelingen krijgen nu echter een verrassende wending met de interesse van City. Guardiola wil naar verluidt een veelzijdige centrale middenvelder toevoegen aan zijn selectie en heeft zijn oog laten vallen op Pogba. City heeft de financiële slagkracht om de Fransman een omvangrijk contract op tafel te leggen, klinkt het in de Engelse media.

Pogba loopt over enkele maanden uit zijn contract en lijkt de club daarmee voor de tweede keer te verlaten, nadat hij in 2016 voor een recordbedrag van 105 miljoen euro werd overgenomen van Juventus. Volgens the Times, dat spreekt van een 'shock deal', is Pogba een van de kandidaten om het middenveld van City te versterken. Ook Frenkie de Jong komt voorbij in het geruchtencircuit. Guardiola is op zoek naar een speler die de leegte kan opvullen die Fernandinho achterlaat. Laatstgenoemde maakte onlangs zijn vertrek bij the Citizens bekend tijdens een persconferentie. Ook hij vertrekt transfervrij.

De regelementen in Engeland schrijven echter voor dat City pas aan het einde van het seizoen een formeel voorstel kan doen aan Pogba. Dat zou een flink nadeel kunnen zijn voor de huidige koploper van de Premier League, daar buitenlandse clubs sinds de jaarwisseling al de mogelijkheid hebben om te onderhandelen met de middenvelder. Pogba strijkt bij United momenteel een weeksalaris op van 340.000 euro. Verwacht wordt dat dit geen probleem zal vormen voor City, daar de club over voldoende financiële daadkracht beschikt om minimaal hetzelfde op tafel te leggen.

De eerste indicaties zijn dat Pogba niet bij voorbaat 'nee' verkoopt aan City en alle opties in overweging neemt. Ook een transfer naar Paris Saint-Germain, dat al eerder belangstelling toonde in de Frans international, behoort nog altijd tot de mogelijkheden. Pogba zou de eerste United-speler kunnen zijn die overstapt naar de aartsrivaal sinds Tevez in 2009. Engelse media spreken van 'een van de meest schrikbarende binnenlandse transfers in de recente geschiedenis'. Ook de transfer van Sol Campbell van Tottenham Hotspur naar Arsenal kon in 2001 op veel controverse rekenen.

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
5
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
46
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
21
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties