Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland lyrisch over wedstrijd van Ziyech: 'Hij is de beste van Chelsea'

Laatste update:

"Hij speelde goed in de eerste helft en creëerde veel aan de bal", zo opende The Sun de beoordeling over Ziyech, die een acht kreeg. "Het was goed dat hij iets inhield om vervolgens te kunnen scoren. Toch had hij nog een treffer moeten maken toen hij oog in oog kwam te staan met de keeper (Zack Steffen, red.)", besloot de tabloid het rapport met een kritische noot.

Ook de Daily Mail heeft een acht over voor het optreden van de voormalig Ajacied. "De Marokkaan kreeg een zeldzame basisplek en antwoordde met een goed optreden en de beslissende treffer tien minuten in de tweede helft na een combinatie met Werner. Hij miste de mogelijkheid om een tweede doelpunt te maken vanwege een goede redding van Steffen."

Sports Illustrated heeft zelfs een negen in petto voor het spel dat Ziyech op de mat legde. "Hij is de beste en meest effectieve speler van Chelsea. De Marokkaan snoerde de criticasters de mond door een briljante prestatie neer te zetten op 'nummer tien'. Hij maakte de winnende treffer en zorgde voor veel gevaar rond het zestienmetergebied van Manchester City." Verder stipte Football London aan dat Ziyech, die een acht kreeg, 'een aantal prachtige passes in huis had' en dat hij in met name in het tweede bedrijf 'voor veel gevaar zorgde'.

In gesprek met de BBC blikt Ziyech zelf ook nog terug op zijn succesvolle optreden. "In de tweede helft hadden we het lastig, maar we maakten die belangrijke treffer. Voorafgaand aan een wedstrijd moet je altijd het gevoel hebben dat je gaat scoren", vervolgt de middenvelder, die tevens aangeeft dat er een 'fraaie voorzet' aan zijn intikker voorafging. "Ik steek nog niet in mijn beste vorm, maar ik denk dat ik op de goede weg ben. Ik kijk uit naar de rest van het seizoen, want we spelen nog op veel fronten mee: alle mogelijkheden liggen nog open", besluit Ziyech.

Manager Thomas Tuchel is ook te spreken over het veldspel van zijn ploeg en reageert in tegenover de BBC op het doelpunt van de Marokkaans international. "Het was erg goed uitgespeeld. We voetbalden ons onder de druk vandaan dankzij de versnellingen van Mason (Mount, red.) en Timo (Werner, red.). Hakim kon afronden en het dat was een cruciaal moment." Hoewel de oefenmeester van mening is dat Chelsea het zich makkelijker had kunnen maken, is hij te spreken over 'de goede mix van balbezit hebben en verdedigen."

-
Was Hakim Ziyech de beste man op het veld tegen Manchester City?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties