Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland haalt derde keeper (38) van Manchester United die dit seizoen geen minuut speelde bij de groep voor het EK

Laatste update:

De ervaren Engelsman speelde dit seizoen geen enkele minuut voor Manchester United, maar gaat het EK in Duitsland dus toch van dichtbij meemaken. Wat de rol van Heaton precies wordt is niet helemaal duidelijk, maar wat zeker is is dat hij dus in ieder geval het hele toernooi zal meetrainen.

"Ik ben heel blij dat Tom met ons meegaat naar Duitsland", laat Southgate optekenen op de website van de Engelse bond. "De ervaring leert ons dat een toernooi veel vergt van onze keepersgroep onder leiding van Martyn Margetson (de keeperstrainer, red.)."

"Tom zal een rol van onschatbare waarde spelen op het trainingsveld en Jordan, Aaron en Dean ondersteunen. Buiten het veld zal hij bijdragen aan de positieve sfeer die we altijd willen creëren. We zijn Manchester United dankbaar voor hun steun om dit mogelijk te maken."

Heaton fungeerde dit seizoen als derde doelman van the Red Devils en kwam zoals gezegd geen enkele minuut in actie. De drievoudig international van het Engelse elftal beschikt bovendien over een aflopend contract, al is de club wel met hem in gesprek om die verbintenis te verlengen.

Engeland neemt het in de groepsfase van het EK op tegen Servië, Denemarken en Slovenië. The Three Lions zijn een van de grote favorieten voor de eindzege in Duitsland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
33
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
34
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties