Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland smult van 'exceptionele' Weghorst: 'Zijn cijfers zijn ongekend'

Laatste update:

Volgens The Independent behoorde Weghorst tot de drie spelers waar de United-aanhang voor op de banken stond. Ook voor Lisandro Martínez en Bruno Fernandes gingen de handen op elkaar. "De innemende onwaarschijnlijkheid van Wout Weghorst krijgt een nieuwe wending", luidt de kop van het artikel. "Sommigen waren Weghorst uit het oog verloren, maar Ten Hag niet. Als Weghorst een waarde had als lokaas, dan hoort dat bij zijn rol: ruimte vrijmaken voor anderen, verdedigers dwarszitten en Rashford productiever maken."

De Manchester Evening News zag vooral een mooi onderonsje tussen Ten Hag en Weghorst. "Nu Anthony Martial geblesseerd is, krijgt Weghorst meer kansen dan hij had verwacht bij United. Hij maakt er het beste van. Hij is duidelijk niet de spits van wereldklasse die ze nodig hebben, maar hij bewijst op dit moment een waardevolle aanwinst te zijn en de stralende glimlach die Ten Hag liet zien toen zijn landgenoot vijf minuten voor tijd naar de kant kwam, zei genoeg. Er volgde een stevige hand en een felle aai over de bol van de manager richting de spits."

Weghorst als aanspeelpunt
De lokale krant, die Weghorst beoordeelt met een 7 als rapportcijfer, ziet de spits over 'exceptionele' kwaliteiten beschikken. "Het begint te klinken als een kapotte plaat die blijft hangen, maar Weghorst als aanspeelpunt is echt uitzonderlijk. Als hij daar doelpunten aan toevoegt, zoals hij deed tegen Nottingham, heeft hij het in zich om uit te groeien tot een speler die van invloed kan zijn voor dit team. Opta moet nog een statistiek voor één-tweetjes creëren, maar het staat vast dat Weghorst in dat lijstje bovenaan zou staan. Zijn xGG's zijn ongekend."

The Sun zag een duel tussen de grote jongens, doelend op Weghorst en Nottingham-verdediger Scott McKenna. "Een duel dat niet voor angsthazen was. Weghorst vertoonde het instinct van een stroper en opende zijn United-rekening. Met buitenkant voet sloeg hij toe uit een rebound na een schot van Antony. Hij toonde zich balvast en was een belangrijk aanspeelpunt in de voorhoede", aldus de tabloidkrant, die Weghorst een 8 als rapportcijfer geeft. Ook Sky Sports jureert het optreden van de Nederlander met een 8.

"Mensen zijn kritisch over het feit dat hij naar United is gekomen, maar dit is precies waarvoor hij is gehaald", aldus analist Roy Keane. "Omdat hij het moeilijk had bij Burnley hebben mensen hem al veroordeeld, maar Burnley draaide niet. Geef hem een kans. Dit was een geweldige goal voor hem. Kijk ook naar zijn reactie! Het is helder: Manchester United had iemand nodig na het vertrek van Ronaldo en er was geen geld. Ik denk niet dat hij een doelpuntenmachine wordt, maar als hij dit soort belangrijke goals mee kan pikken en Marcus Rashford kan helpen... Hij is gewoon een international hè?"

Capital One Cup
Nottingham Forest
0 - 3
Manchester United

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
22
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties