Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland start oefenserie richting EK met kleine zege op Turkije

Laatste update:

Engeland, dat uiteraard nog aantrad zonder de geselecteerden van de kersverse bekerwinnaar Manchester United, begon formidabel aan de wedstrijd. Dele Alli lanceerde Kane, die al na drie minuten raak schoot. Aan het doelpunt van de spits van Tottenham Hotspur ging echter buitenspel vooraf, maar dat werd over het hoofd gezien door de arbitrale leiding. De treffer bleef dus staan.

Turkije beet echter van zich af en stond ruim tien minuten later weer naast het gastland. Volkan Sen vond Calhanoglu, die voor de gelijkmaker tekende. Engeland kreeg daarna een aantal goede mogelijkheden om de voorsprong te vernieuwen, maar onder meer Jack Wilshere, Eric Dier en Kane hadden het vizier niet helemaal op scherp.

Na de pauze waren er kans over en weer, waarbij Kane de beste gelegenheid kreeg. De goalgetter mocht aanleggen van elf meter na een overtreding van Mehmet Topal op Jamie Vardy, maar zijn inzet was niet goed genoeg. Doelman Volkan Babacan was geklopt, maar via de paal verdween de bal naast het doel.

Kort daarop viel echter alsnog de beslissing in het voordeel van Engeland. Een inzet van Gary Cahill met het hoofd kon nog van de lijn gehaald worden, maar uiteindelijk viel de bal voor de voeten van Vardy, die van dichtbij de trekker overhaalde: 2-1. Olcay Sahan ondernam in de slotfase nog wel een poging tot het maken van de 2-2, maar Joe Hart wist dat met een goede ingreep te voorkomen.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties