Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland stelt ook zonder Rooney teleur en dankt uitblinker Hart

Laatste update:

Na zijn teleurstellende optreden in de wedstrijd tegen Malta (2-0) van zaterdag kwam de positie van Rooney verder ter discussie te staan. De uit vorm zijnde aanvoerder werd in Slovenië geslachtofferd en kwam pas laat in de wedstrijd binnen de lijnen. Ook zonder Rooney was het veldspel van Engeland niet om over naar huis te schrijven. In de eerste helft kwamen de bezoekers er nauwelijks aan te pas, terwijl Slovenië enkele keren wel dichtbij was.

Aanvaller Roman Bezjak profiteerde in de tiende minuut van een fout van Eric Dier, maar uitblinker Joe Hart greep tijdig in en blokkeerde het schot van Bezjak met zijn lichaam. In de rebound krulde Jasmin Kurtic het leer op de paal. Namens Engeland schoot Theo Walcott net over en een inzet van Daniel Sturridge vanaf de rand van het strafschopgebied zeilde naast. Ook direct na rust kwamen the Three Lions goed weg dankzij een katachtige reflex van Hart.

De sluitpost van Torino werd verrast door een kopbal van Kurtic in de bovenhoek, maar Hart tikte de bal met een uiterste krachtsinspanning via de lat weg. Daarbij blesseerde de keeper zich, al hoefde hij niet gewisseld te worden. Daarna kwam Engeland wat meer in het stuk voor. Jan Oblak keerde een inzet van Dele Alli en frustreerde ook Andros Townsend, maar ruim twintig minuten voor tijd mocht Engeland weer opgelucht ademhalen.

Een verschrikkelijke no look pass van Jordan Henderson leidde ruim twintig minuten voor tijd tot een onderschepping van Josip Ilicic, die mocht afstormen op Hart. De doelman kwam als winnaar uit de strijd. Even later maakte Rooney alsnog zijn entree als vervanger van Alli en nam hij de aanvoerdersband over van Henderson. De captain probeerde het nog met een schot en ook enkele ploeggenoten namen het doel van Oblak nog tevergeefs onder vuur.

-
Verdiende Engeland meer dan een remise?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties