Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland veegt Litouwen opzij, fraai debuut Kane

Laatste update:

Kane luisterde zijn vuurdoop als international dus direct op met een goal en zal altijd terugkijken op een mooie avond. Bondscoach Roy Hodgson liet hem twintig minuten voor het einde invallen op Wembley, als wissel voor aanvoerder Rooney. De wedstrijd was toen al lang en breed in de tas voor de Engelsen, die in de groep nog geen enkel punt morsten. Al na zes minuten stond de 1-0 op het bord: Welbeck speelde zichzelf vrij, passeerde een man tussen de benen en vuurde op doel. De Litouwse keeper redde, maar was machteloos op de rebound van Rooney.

Die maakte met het hoofd interlanddoelpunt nummer 47: hij is nu nog maar twee treffers verwijderd van het record van Sir Bobby Charlton. Even voor zijn doelpunt had Rooney al een waarschuwing afgegeven en raakte hij de paal. En kort na de 1-0 was Roo nóg eens gevaarlijk, maar trof hij met een mooie kopbal slechts de Litouwse lat. Het vuur was hoe dan ook aanwezig en Engeland zat er bovenop. De tweede goal liet wel op zich wachten tot het einde van de eerste helft. Toen sloeg Welbeck met de schouder toe (2-0) en ging Litouwen met een kater de kleedkamers in. Het maakte nergens aanspraak op.

Na rust duurde het een kwartier, voor de wedstrijd echt op slot werd gegooid. Sterling tekende in interland nummer veertien voor zijn eerste goal, toen hij een uitstekende voorzet van rechts van Rooney alleen nog maar hoefde in te tikken. Engeland verhoogde het doelsaldo zo tot 14-1 in de groep, een ongekende luxe. Het zou daar niet bij blijven, want invaller Kane pakte ook zijn moment. Na een tijd warmlopen mocht hij erbij komen van Hodgson en hij liet zijn entree niet onopgemerkt voorbijgaan.

Met zijn tweede balcontact voerde hij de score al op tot 4-0: hij stond krap een minuut in het veld toen hij raakt kopte en deed zo onder teamgenoot Androws Townsend na, die ook meteen scoorde in zijn eerste interland. Hodgson zag het allemaal glimlachend aan en heeft nog steeds geen reden, om zich zorgen te maken over Engeland. Bij Litouwen zal er omgekeken worden naar een matige avond op Wembley. Bovendien is het voor de nationale ploeg afwachten hoe het met Vytautas Andriuskevicius is: de verdediger van SC Cambuur ging per brancard van het veld.

Zwitserland - Estland 3-0
Het Zwitserland van Vladimir Petkovic moest winnen om in het spoor te blijven van Slovenië en Engeland en was na een half uur eigenlijk al zeker van de zege. Fabian Schär kopte na een indirect genomen hoekschop de openingstreffer tegen de touwen en Granit Xhaka knalde van een meter over twintig de 2-0 binnen. Haris Seferovic bepaalde de eindstand tien minuten voor tijd op 3-0, door de bal van dichtbij met zijn linker hard achter doelman Sergei Pareiko te knallen. De drie assists in Luzern kwamen overigens van de voet van Xherdan Shaqiri.

-
Verwacht jij een glansrijke interlandloopbaan voor Harry Kane?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties