Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engeland zet in Londen perfecte reeks verder voort

Laatste update:

Engeland - Slovenië 3-1
In een slaapverwekkende eerste helft op Wembley was wat er vooraf gebeurde nog het boeiendst: Wayne Rooney kreeg uit handen van Sir Bobby Charlton een speciale onderscheiding uitgereikt, omdat hij even later zijn honderdste interland voor Engeland zou gaan afwerken. In de 45 minuten daarna schoot Raheem Sterling een keer naast, wist Danny Welbeck niet eens tussen de palen te vuren en te koppen. De tweede helft bracht, gelukkig voor de supporters in Londen, meer spektakel en dat begon al vlug. Na twaalf minuten kopte Jordan Henderson na een vrije schop van Andraz Kirm de bal ongewild langs Joe Hart en stond het 0-1.

De Engelsen kwamen echter razendsnel terug tot 1-1. Bostjan Cesar bracht Rooney naar de grond en werd daarvoor bestraft met een penalty. Aanvoerder Rooney ging achter de bal staan en verschalkte Samir Handanovic, die voor zaterdag liefst vijf keer op rij een penalty had gekeerd. Nu kon hij echter niet voorkomen dat Rooney interlanddoelpunt nummer 44 maakte. Daarna nam Engeland voor het eerst de leiding in de wedstrijd: Welbeck werkte al glijdend en met een stuit de bal binnen na slecht uitverdedigen en tekende zo voor zijn vierde goal in de laatste vier interlands. Welbeck maakte vervolgens ook de 3-1 na een fraai één-tweetje met Sterling.

San Marino - Estland 0-0
De nummers 208 en 88 van de FIFA-ranking deden in de voorgaande duels al niet aan klantenbinding en San Marino wist, niet voor het eerst, zelfs niet te scoren. In Serravalle lukte dat ook niet tegen de Esten, die bij winst naar een gedeelde tweede plaats hadden kunnen klimmen. Het ondenkbare werd echter waar: het nietige San Marino hield stand en eindigde op 0-0, waardoor het voor de eerste keer in de historie een punt pakt in een EK-kwalificatieduel. Het land speelde tot zaterdag 123 interlands en won één keer, in april 2004 tegen Liechtenstein. Dat was echter een vriendschappelijke interland.

-
Wordt Engeland eerste in de groep?

Meer nieuws

Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
4
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
22
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
114
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties