Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engels international aast op nieuw contract: 'Wil bij Man United blijven'

Laatste update:

"Ik heb het met nog niemand over mijn contract gehad. De manager laat zien vertrouwen in mij te hebben en als ik speel, dan ben ik gelukkig. Ik zie mij nog heel lang bij United blijven. Ik geniet en heb er altijd van genoten om voor deze club te spelen. Als ik mijn bijdrage aan het team kan leveren, dan zou ik het geweldig vinden om langer te blijven", zegt Smalling in de Engelse pers.

De 25-jarige Smalling speelde dit seizoen al achttien Premier League-wedstrijden voor het team van manager Louis van Gaal. De ex-speler van onder meer Fulham zou in beeld zijn bij Arsenal. De Daily Mirror meldde zondag nog dat Arsène Wenger vijftien miljoen euro zou willen betalen voor de vijftienvoudig Engels international.

Denk jij dat Chris Smalling een nieuw contract krijgt van Manchester United?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
12
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties