Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Engels international eist transferclausule van liefst 52 miljoen euro'

Laatste update:

Britse media schrijven donderdag dat Stones alleen een nieuw contract met Everton wil ondertekenen als de club een transferclausule van liefst 52 miljoen euro in de voorwaarden laat opnemen. Het vierde bod van Chelsea, dat zaterdag op bezoek komt op Goodison Park, bedroeg namelijk enkele miljoenen minder, maar desondanks waren the Toffees niet bereid om de Engels international van de hand te doen.

Stones verdient momenteel een slordige 40.000 euro per week, maar onder de nieuwe voorwaarden kan hij, naar verluidt, minimaal het dubbele gaan verdienen. Everton is hoe dan ook niet van plan om de Engels international in januari van de hand te doen. De clubleiding wil hooguit volgend jaar zomer tot een verkoop overgaan.

Denk jij dat John Stones het seizoen bij Everton afmaakt?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties